2012/01/16

I change shapes, just to hide in this place.

Jisses. Jag slösar alldeles för mycket av min supervärdefulla tid på att titta på TRHOBH (The Real Housewives Of Beverly Hills. But who can resist some real drama? Har man ingen drama i sitt liv så får man titta på andras. Typ.

Jag har äntligen kommit till en punkt där jag stortrivs i lägenheten. Alltså, vi har allt vi behöver. Den sista pusselbiten införskaffades i helgen. Ett skoställ. Tänk att något så obetydligt kunde förändra hela hallen? Riktigt mysigt är det nu, inte bara i hallen utan i hela lägenheten. Synd bara att vår hyresvärd ska trilskas och försöka smyghöja hyrorna.

Haha förresten. Måste ta upp en grej som hände idag... Det var egentligen en obetydlig grej, men det har etsat sig fast i mitt minne, och jag går runt här hemma och blir röd i ansiktet med jämna mellanrum. I vilket fall, idag var jag i skolan. Mitt under en lektion får jag ett samtal, och det är H som ringer. Eftersom jag inte kunde ta samtalet just då så smsade jag honom att jag skulle ringa upp, tanken var att han skulle åka med mig hem istället för att ta bussen. Jag glömde självklart av detta och kom på det när jag var påväg tillbaka till skolan från att ha hämtat min lunchlåda i bilen. Vägen tillbaka till skolan är en backe. Uppför. Sagt och gjort, jag ringer upp. H pratar på, och börjar sen helt plötsligt fråga en massor av saker om telefonabonnemang... Vad resulterade detta i? Jo, jag började flåsa. Som en gris. Samtidigt som jag försökte få fram vilket abonnemang han borde satsa på. Helt plötsligt säger H "Men du, jag kan höra av mig till dig senare... Du verkar upptagen". HAHAHAHAHA.
...
Jag vet inte vad  jag ska skriva nu. Det är nu jag sitter alldeles röd i ansiktet och fnittrar för mig själv. Jag tycker detta är så OTROLIGT JÄVLA PINSAMT! Hur otränad är man inte egentligen? Kan inte ens gå upp för en backe och berätta om olika abonnemang utan att börja flåsa.
Jisses.

Nu ska jag nog ta undan dammsugaren som stått framme i flera dagar. Men det blev dammsuget idag iallafall.

Imorgon ska jag upp och gå på mitt band innan Canills kommer. Vi ska börja med projektplanen och essän som ska skrivas innan C-uppsatsen FYI.
Ha det bra!



Random bilder.

2 kommentarer:

  1. HAHAHAHA! Samma sak hände mig idag när jag gick uppför trapporna (med massor av nyinförskaffad mat i handen)och pratade med Adam... Han ba: "Du, alltså.... vi pratar mer sen, jag hör fan inte vad du säger".. Eeehrm..

    SvaraRadera
  2. Hahaha! Men snälla vem blir inte det?
    Kan tänka mig hur röd du blev <3

    SvaraRadera