2012/06/25

Hey! We're going to Ibiza!

Nja, inte riktigt. Men på semester ska vi! Haha, eller ja, jag vet inte ens om man kan kalla det semester. Jag och Daniel åker till hans mormors stuga i Halmstad nu i en vecka. Vi pratade om att hitta på annat, men då vi har valt att köpa Frans så tar vi en billig semester denna sommar. Vi får helt enkelt prioritera...

Men att vara i stugan är inte fy skam då vi inte varit där tillsammans på flera år. Sist vi var där tillsammans så var jag svarthårig, och vi var bara två tonåringar som sov i friggeboden. Varje kväll spenderade vi på minigolfbanorna och ja. Det var tider det! Trots att Halmstad inte ligger så långt bort så kommer vi hemifrån. Och gissa vem som ska med på semestern? Lindsay!
Tyvärr kan inte Greta följa med då hon blir alldeles för stressad av situationen. Och ja, vi har försökt så många gånger. Hon kommer få det toppen här hemma med David, som faktiskt inte klagar över att det bara är han och Greta i veckan.

Nu ska vi packa det sista, för sen ska råttan (Lindsay) till veterinären. Vi misstänker att hon har tandsten bland annat.

Heipa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar